Wat houdt tanden bleken nu eigenlijk juist in?

18 April 2020

Wat houdt tanden bleken nu eigenlijk juist in?

Je hoort de wildste verhalen over het bleken van tanden. Bij So Clean Clinic zijn we gespecialiseerd in het bleachen van tanden, maar dan wel op een verantwoorde manier. Een stralend witte glimlach zonder schadelijke gevolgen? Zo pakken we het aan!

Tanden bleken op een veilige manier

Er vallen heel wat redenen op te sommen om je tanden te laten bleken, maar je wil wel dat het op een veilige manier in zijn werk gaat. Bij So Clean Clinic gaan we op een verantwoorde manier te werk. Nochtans duurt ook bij ons een sessie maar een 20-tal minuutjes en is dit volkomen pijnvrij. Weet dat voor we aan de slag gaan met je tanden, we eerst een gesprek met je houden. Zo kunnen we evalueren of je nood hebt aan het bleken van je tanden, welke resultaten je mag verwachten en hoeveel sessies je nodig hebt. Het witter maken van je tanden is zeker geen zwaar proces, maar het is wel de bedoeling dat het een weloverwogen beslissing is.

Kies voor een professionele manier van tanden bleken 

Je vindt ook DIY-kitjes in de supermarkt en bij de apotheek, maar de resultaten zijn vaak bijzonder minimaal. Je kunt het dan ook als weggesmeten geld beschouwen. Wil je een optimaal resultaat dan ben je aangewezen op een professional met de juiste apparatuur. Bij So Clean Clinic hebben we geïnvesteerd in professionele apparatuur. Wij werken enkel met veilige producten, gaan omzichtig te werk en nemen geen enkel risico. We maken je gebit tandsteenvrij en polijsten het. Deze substantie pakt de verkleuring van je tanden aan. De verkleuring reageert immers op deze stof, waardoor je een witter uitzicht krijgt. De volledige technische uitleg zou ons te ver brengen, maar je hebt sowieso een stuk wittere tanden.

Zorg voor een natuurlijke uitstraling

Weet dat het bleken van de tanden enkel werkt bij je natuurlijke tanden. Vullingen en dode tanden bleken niet mee. Een dode tand kan eventueel wel van binnenuit worden gebleekt. Verwacht geen eeuwig effect van het bleken van je tanden, maar je kunt ongetwijfeld een heel aantal jaren genieten van een stralende glimlach. Bovendien vallen hagelwitte tanden niet altijd aan te bevelen, het is wel de bedoeling dat je gebit natuurlijk blijft ogen.

Maak een afspraak

Meer weten over het witter maken van je tanden en kennis maken met de aanpak van So Clean Clinic? Contacteer ons en we plannen een afspraak in. Zo beschik jij binnenkort over witte tanden en een stralende glimlach. Pijnvrij en zonder risico.