Meest gestelde vragen

Welke gezichtsbehandelingen zijn er?

Bij So Clean Clinic bieden we tal van gezichtsbehandelingen aan, waardoor er vast wel een gezichtsbehandeling is die perfect bij je wensen en huidtype past. Tijdens de intake bekijken en analyseren we je huid, zodat we je gezichtsbehandelingen op maat kunnen voorschotelen.

Hoe weet ik welke gezichtsbehandeling geschikt is voor me?

Misschien heb je al wel voorkennis over je huid en/of huidtype, maar we analyseren tijdens de intake ook steeds je huid. Zo kunnen we je huidtype bepalen, wat we dan weer combineren met jouw input en voorkeuren. Op deze manier kunnen we je een gelaatsverzorging op maat voorstellen.

Hoeveel tijd neemt een gezichtsbehandeling in beslag?

De behandelingsduur hangt samen met het type gezichtsbehandeling. Meestal duurt een gezichtsbehandeling ergens tussen de 25 minuten en een uur, maar andere opties zijn mogelijk.

Wat na een gezichtsbehandeling?

Heel wat behandelingen vergen geen enkele nazorg. Integendeel, jouw huid straalt na een behandeling. We raden je sowieso aan je huid altijd goed te voeden met een vochtinbrengende crème. Het kan zijn dat je huid na een gezichtsbehandeling wat geïrriteerde aanvoelt, maar dit gevoel verdwijnt snel.

Wordt er met schadelijke producten gewerkt?

Het spreekt voor zich dat we bij So Clean Clinic enkel met kwalitatieve producten van gereputeerde merken werken. Al onze producten voldoen aan de hoogste standaarden en worden enkel gebruikt in professionele salons

Ik ben allergisch, is dat een probleem?

Huid die allergisch is behandelen blijft een uitdaging. Meestal testen we een klein stukje huid uit om te kijken of er een allergische reactie komt.

Kan een gezinsbehandeling ook bij een gevoelige huid?

Als uit de intake blijkt dat je beschikt over een gevoelige huid dan passen we onze behandeling en producten hieraan aan. Dit vormt in principe geen enkel probleem.

Met welke producten werken jullie?

Bij So Clean Clinic werken we enkel met producten voor professionals. Deze producten zijn vaak net wat efficiënter en geconcentreerder dan de producten die verkrijgbaar zijn bij de speciaalzaak of in de supermarkt. Bovendien beschikken we over alle nodige apparatuur en kennis om deze producten optimaal aan te brengen.

Heeft een eenmalige gezichtsbehandeling zin?

Zeker en vast. Al na één keer zijn de onzuiverheden weg en straalt je huid. Bovendien is het ontspannend, voed je je huid en ga je huidveroudering tegen.

Mijn vraag staat hier niet tussen!

Neem dan contact op zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.
Bel ons: +32 (0)89 21 93 43
Whatsapp: +32 (0)467 03 62 03