Gezichtsbehandelingen? Waarom niet?!

15 July 2024

Gezichtsbehandelingen? Waarom niet?!

Bij So Clean Clinic zijn we thuis in gezichtsbehandelingen. Maar waarom zou je een gezichtsbehandeling laten uitvoeren? Omdat het goed is voor je huid natuurlijk, maar dat is slechts één reden. Bij ons kan je terecht voor heel wat behandelingen. We zetten er even een aantal op een rijtje en geven je ook de voordelen mee.

Begin met een huidanalyse

Wil je zeker zijn van een efficiënte gezichtsbehandeling met een optimaal resultaat? Dan start je maar beter met een huidanalyse. Op die manier kennen we perfect de samenstelling van je huid en kunnen we onze gezichtsbehandelingen en producten perfect op jouw huid afstemmen. Logisch dat de resultaten hiervan een stuk beter zijn.

Enkele van onze populairste gezichtsbehandelingen

Hydrafacial


Deze populaire gezichtsbehandeling bestaat uit 3 stappen. We reinigen de huid, verwijderen de dode huidcellen met exfoliatie en gaan voor een milde peeling om de poriën vrij te maken van vuil. Vervolgens zuigen we de diepe onzuiverheden uit de huid met een soort van stofzuigertje. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd.

Fruitzuurpeeling


Met een fruitzuurpeeling verwijderen we op een veilige manier het bovenste laagje van je huid. Hierdoor komt frisse huid naar boven. Een gezichtsbehandeling die ontzettend goed werkt tegen acne en pigmentvlekken.

Mesopeel


Deze chemische peeling werkt diep in op huid dankzij een blend van verschillende zuren. De gezichtsbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen- en elastinevezels en maakt zo de huid gladder, voller en egaler. Heel wat huidproblemen kunnen hiermee aangepakt worden.

Eyecon


De contouren en zwarte wallen rond je ogen aanpakken? Dat doen we met eyecon. Je blik wordt er een stuk frisser en jonger van.

Waarom onze gezichtsbehandelingen wat voor jou zijn?

Dit is maar een kleine greep uit onze gezichtsbehandelingen, maar ze hebben allemaal wel stuk voor stuk heel wat voordelen. Ze maken je huid properder en vitaler, waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Onzuiverheden worden weggewerkt met onze gezichtsbehandelingen, waardoor je huid gaat stralen. Daarnaast voorkom je ook huidveroudering en kunnen huidproblemen gericht aangepakt worden. Bovendien zijn onze gezichtsbehandelingen ook nog eens super ontspannend. Waarom zou je het niet doen?

Zelf een gezichtsbehandeling boeken?

Wil je zelf één of meerdere van onze gezichtsbehandelingen ervaren? Boek er gelijk eentje en ervaar zelf de kracht én het resultaat.