4 redenen om te kiezen voor laserontharing

27 January 2020

4 redenen om te kiezen voor laserontharing

Ga jij nog met scheermesjes aan de slag? Stop jij nog massa’s tijd in ontharen, met vaak een zeer tijdelijk resultaat? Stop daarmee en kies voor laserontharing. Wij zetten even een aantal redenen op een rijtje.

Reden 1 l Pijnloos

Waarom zou je jezelf nog martelen en pijn doen, als je weet dat laserontharing volledig pijnloos. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën ben je bij So Clean Clinic niet enkel zeker van een geweldig resultaat, het is ook 100% pijnvrij. Je lichaam en geest zal je dankbaar zijn!

Reden 2 I Geen ontstekingen en ingegroeide haartjes

Pijnlijke wondjes, ontstekingen en rode vlekken. Nee, zo kun je niet buiten komen en dan spreken we nog niet over de irritatie die effectief pijn doet. Met laserontharing behoort dit tot de verleden tijd. Deze technologie zorgt immers voor een uitstekend resultaat zonder de kans op ingegroeide haartjes en vervelende ontstekingen.

Reden 3 l Een langdurend resultaat

Eens je begint te scheren lijkt het wel of je kunt bezig blijven. Onze laserbehandeling zelf mag dan supersnel zijn, het resultaat blijft. Niet alleen is laserontharen veilig, je geniet er ook maanden, zoniet jaren van. Bye bye overtollige beharing en welkom zelfvertrouwen. En dan hebben we het nog niet over de tijdswinst gehad. Jij ziet er steeds opperbest uit en hoeft geen uren meer door te brengen in de badkamer.

Reden 4 l Het kan ook bij jou

Ongeacht je huidtype of huidskleur, laserontharing biedt een oplossing voor jou. Een lichte of donkere huid, licht of grof haar. Geen enkel probleem voor de professionele apparatuur van So Clean Clinic. Ook op een gebruinde huid van de zon vormen onze behandelingen geen enkel probleem.

Nog meer redenen nodig?

Heb je nog meer redenen nodig of wil je de bijkomende voordelen van laserontharing ontdekken? Maak eens een afspraak bij ons. Met een gratis okselbehandeling kun je gelijk uittesten of laserontharing wat voor jou is. Vervolgens kunnen we andere mogelijkheden bespreken en eventueel een vervolgafspraak inplannen. Het duurt amper 15 minuutjes. Overtuig jezelf en maak een afspraak.